Activiteiten

Groepsontvangsten (reserveren is mogelijk via tel.06-23154233 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 
U kunt met een groep op afspraak het Andreas Schotel Museum bezoeken. U wordt ontvangen door één van onze enthousiaste gidsen. Zij zullen u vertellen over het leven en werk van Andreas Schotel en waarom in Esbeek het Andreas Schotelmuseum is. Daarnaast mag u een kijkje nemen in het museum en het archief waar zijn werk wordt bewaard.

Indien gewenst kunt u hierna met gids een bezoek aan "De Schuttel" toevoegen. Dit is zijn zomerhuisje waar hij (en zijn gezin/leerling) 60 jaar lang elke zomer doorbracht, en wat nog volledig authentiek is ingericht. U kunt dit doen met auto/fiets of als onderdeel van de korte wandelroute. 

  • Presentatie  en rondleiding museum : € 3,00 p.p, duur ongeveer 45 minuten tot een uur
  • Presentatie, rondleiding museum en bezoek Schuttel: € 5,00 p.p duur totaal ongeveer 1 1/2 uur
  • Presentatie, rondleiding museum en de korte versie van de Andreas Schotel Wandelroute (3km): € 5,00 p.p. duur ongeveer 2 uur.

 

De Andreas Schotel Wandelroute met gids (zowel op de korte als de lange route mogelijk)

Wilt u met een groep (minimaal 8 personen) de Andreas Schotel Wandelroute gaan lopen dan is het een aanrader dit te doen met één van onze gidsen. Zij vertellen u alles over Andreas Schotel, zijn leven en werk, het ontstaan van de wandelroute, de kunstwerken die u onderweg tegenkomt en natuurlijk ook de geschiedverhalen rondom de natuurgebieden die u bewandelt. 

De kosten hiervoor zijn €5,00 p.p. en kan alleen op afspraak. 

Duur: ongeveer drie à vier uur.

Heeft u andere wensen dan denken we graag met u mee.

Natuurlijk kunt u dit alles combineren met voor- of achteraf een heerlijke lunch of diner bij musemcafé Schuttershof, of praat u gezellig na met een drankje en een borrelplank

 

Bekijk afbeeldingen